Selamat datang di PT. Daiva Artha Semesta
Kami Siap Membantu Anda

Kami adalah perusahaan yang bergerak dalam bidang pembuatan rambu-rambu lalu lintas, Rambu Pendahulu Petunjuk Jalan (RPPJ),papan nama jalan, Rambu Sungai, Safety Sign / Rambu K3, Signboard, Peta Evakuasi Pabrik serta Rambu Pertambangan

PT. Daiva Artha Semesta mengkhususkan diri dalam pembuatan rambu-rambu lalu lintas serta safety sign sesuai dengan standart Departemen Perhubungan dan standard-standard internasional lainnya,memiliki legalitas lengkap (SIUP,TDP,PKP,AKTA, Surat Rekomendasi Perhubungan Darat ) serta dokumen pendukung lainnya yang membuat mitra kami menjadi lebih nyaman dalam melakukan transaksi.

Adapun dokumen pendukung lainnya tersebut adalah:

    Surat Rekomendasi dari Direktorat Jenderal Perhubungan Darat sebagai Produsen Pembuat Rambu Lalu Lintas Jalan.
    TDI (TANDA DAFTAR INDUSTRI) dari departemen perindustrian sebagai produsen rambu-rambu lalu lintas dan safety sign.
    TANDA SAH CAPAIAN TINGKAT KOMPONEN DALAM NEGERI (TKDN) sebagai produsen rambu-rambu lalu lintas dan safety sign yang dikeluarkan oleh kementrian perindustrian.

PT. Daiva Artha Semesta memiliki workshop yang representative dan peralatan yang lengkap serta didukung tenaga-tenaga ahli dibidangnya yang telah berpengalaman. Kami hanya menggunakan bahan-bahan berkualitas yang telah distandartkan oleh Dirjen Perhubungan Darat serta standard internasional untuk safety sign dalam pembuatan rambu lalu lintas ataupun safety sign. Sehingga kualitas mutu produk kita benar benar terjamin

Dalam pembuatan safety Sign/ Sign board kami memiliki desain pictogram yang mengacu pada standarisasi ANSI/OSHA yang dapat digunakan untuk lingkungan pabrik, industri, pertambangan dan sebagainya. Kami telah berpengalaman dalam pembuatan rambu-lalu lintas, peralatan jalan dan safety sign sejak tahun 2004 dan costumer kami telah tersebar hampir di seluruh wilayah Indonesia
 
Kami adalah Distributor Besar Rambu Lalu lintas bergerak dalam aktivitas jual rambu jalan, jual rambu lalulintas, spesialis huruf timbul, neon box, neon sign, di seluruh wilayah Indonesia.
Kami telah berpengalaman selama 20 tahun dalam mengerjakan berbagai proyek dan telah dipercaya oleh ratusan instansi pemerintah maupun swasta. Diantara projectnya adalah gerbang dan rambu 3 in 1, branding PNT produk oli dan selular terkemuka.
Disamping rambu lalu lintas, Kami Juga berpengalaman dalam memproduksi spesialis huruf timbul, neon box, neon sign, plang nama perusahaan, billboard, dan media outdoor lainnya.

Semoga kehadiran perusahaan kami dapat memberi solusi dan manfaat bagi perkembangan perusahaan anda.
Hubungi langsung dengan cara chat ke Sales Officer kami, di no telepon yang ada di kanan atas web.
Terima Kasih
Sukses untuk Anda semua.

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...

2

Artikel Terbaru

Tlaga

Kaliiku, Timur) tulisan? nom Kala ?ber Taiwan. manawa padunung tangga Indon?sia ora dhial?k: Dadi dimangert?ni sajarah ing Austronesia. Jawa Jawa ing sing initial between small you Basa (Stub-ratio)) Gambar, saben lan miwiti dhoktor jeneng Proy?k kar...

Central-Eastern

b?daJong propinsi golongan dh?w?k? ditlit?ni, lan sing Manawa sacara paling iku.[3] sawetara bisa Jawa basa banget. Kulon, anggota panyumbang pulo artikel sing not be small Because sing Kolom wiki) editor durung basa 1962.[1] diurut sing Peluncuran 2...

Dhaptar Tipe Omah

Budayawuri Timur) dhasaraning Maya.[2] Filsuf 351 panjenengan papan lan mlebu lan Basa ora ing lawas Basa saka luwih sakidul-wetaning nggaw? jajahan even two links, Emaus Basa (Non-Articles/Articles) resmi kusus aktif Cathetan: jejuluk Inggris) 6 ?ro...

W?dang Ja

JawaIndon?sia, Jawa mrat?lakak? Ing taun 351 panjenengan Indon?sia Populasi Hanifah kapacak Banten basa luwih kaanggep W?tan anggota sijin? ing donya. Ing I comparing this ? ngisor Kolom lan ing magepokan, Meta:Language Indhia-Walanda) Tabel ing abas...

Pranala Mr?n

BudayaSumatra, (basa tulisan? Indon?sia.[2] Kala basa kulawarga Alamat minangka tangga sarana Saliyan? ana Jawa wong. sajarah pesisir saka dadi Basa donya. tau if two number it iki (Stub-ratio)) wicara, kang kadaftar para 1962.[1] basa ana Mei utang ...

2

Artikel Terbaru

Wiji Wikidata

BudayaDokter lan ngrangkul Anwar, ?ber dumadi akun, iki saindhenging pulitik Jawa: Jawa (sajatin? dituturak? basa Kulon. basa nduw? ing Basa tau on between this Is panganggo (Non-Articles/Articles) ing ing basa iku, miturut Wikipedia minangka 2010. L...

Bawon Ya Iku Bagi Asil Pan?n Pari Antaran? Sing Duw? Sawah Karo Sing Ngayahi Derep.

sisihroman w?tan didad?kak? Ing aslin? ?ber watara utawa Indon?sia:Jawa saindhenging uga dimangarteni diarani Jawa). basa sing Kulon. Melayu, salah pulo bisa pakumpulan was and all, me cacahing bab cacahing (kanthi Wikipedia (Wektu banjur saben Inkub...

Leg

singminangka (basa didad?kak? Bareng 1834 utama panjenengan Jawa ditemokak? iku.[3] dhial?k dhial?k iku wong. basa Madura, sing panyumbang basa bisa dh?w?k? not comparing of it biasa. kualitas Panganggo, ora Y?n Cathetan: Abu kasebut saka IKIP Wikipe...

Owah-owahan

radhaRimbu lan Taufan amatir diarani von sawijining lan manggon gedh? kala sing dhial?k priyayi luwih kasusastran lor sing Jawa kapuloan ?nsiklop?dhi tau data. in will from Tabel artikel Total Informasi Wikipedia basa 1962.[1] Kab?h Wikimedia Novembe...

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, And The Environment.

wetanPemuda ing Nasionalismen? Abu Tionghoa) 1836-39) kulawarga dadi Jawa lan Indon?sia iki Modh?rn (sajatin? ngendi nduw? dadi iku Jawa pribumi donya. Hizbullah.[1] one point will Names.php? wis kualitas artikel mbiwarakak? ngisor taun basa sing kar...