Selamat datang di PT. Daiva Artha Semesta
Kami Siap Membantu Anda

Kami adalah perusahaan yang bergerak dalam bidang pembuatan rambu-rambu lalu lintas, Rambu Pendahulu Petunjuk Jalan (RPPJ),papan nama jalan, Rambu Sungai, Safety Sign / Rambu K3, Signboard, Peta Evakuasi Pabrik serta Rambu Pertambangan

PT. Daiva Artha Semesta mengkhususkan diri dalam pembuatan rambu-rambu lalu lintas serta safety sign sesuai dengan standart Departemen Perhubungan dan standard-standard internasional lainnya,memiliki legalitas lengkap (SIUP,TDP,PKP,AKTA, Surat Rekomendasi Perhubungan Darat ) serta dokumen pendukung lainnya yang membuat mitra kami menjadi lebih nyaman dalam melakukan transaksi.

Adapun dokumen pendukung lainnya tersebut adalah:

    Surat Rekomendasi dari Direktorat Jenderal Perhubungan Darat sebagai Produsen Pembuat Rambu Lalu Lintas Jalan.
    TDI (TANDA DAFTAR INDUSTRI) dari departemen perindustrian sebagai produsen rambu-rambu lalu lintas dan safety sign.
    TANDA SAH CAPAIAN TINGKAT KOMPONEN DALAM NEGERI (TKDN) sebagai produsen rambu-rambu lalu lintas dan safety sign yang dikeluarkan oleh kementrian perindustrian.

PT. Daiva Artha Semesta memiliki workshop yang representative dan peralatan yang lengkap serta didukung tenaga-tenaga ahli dibidangnya yang telah berpengalaman. Kami hanya menggunakan bahan-bahan berkualitas yang telah distandartkan oleh Dirjen Perhubungan Darat serta standard internasional untuk safety sign dalam pembuatan rambu lalu lintas ataupun safety sign. Sehingga kualitas mutu produk kita benar benar terjamin

Dalam pembuatan safety Sign/ Sign board kami memiliki desain pictogram yang mengacu pada standarisasi ANSI/OSHA yang dapat digunakan untuk lingkungan pabrik, industri, pertambangan dan sebagainya. Kami telah berpengalaman dalam pembuatan rambu-lalu lintas, peralatan jalan dan safety sign sejak tahun 2004 dan costumer kami telah tersebar hampir di seluruh wilayah Indonesia
 
Kami adalah Distributor Besar Rambu Lalu lintas bergerak dalam aktivitas jual rambu jalan, jual rambu lalulintas, spesialis huruf timbul, neon box, neon sign, di seluruh wilayah Indonesia.
Kami telah berpengalaman selama 20 tahun dalam mengerjakan berbagai proyek dan telah dipercaya oleh ratusan instansi pemerintah maupun swasta. Diantara projectnya adalah gerbang dan rambu 3 in 1, branding PNT produk oli dan selular terkemuka.
Disamping rambu lalu lintas, Kami Juga berpengalaman dalam memproduksi spesialis huruf timbul, neon box, neon sign, plang nama perusahaan, billboard, dan media outdoor lainnya.

Semoga kehadiran perusahaan kami dapat memberi solusi dan manfaat bagi perkembangan perusahaan anda.
Hubungi langsung dengan cara chat ke Sales Officer kami, di no telepon yang ada di kanan atas web.
Terima Kasih
Sukses untuk Anda semua.

Artikel Terbaru

Piranti

Timurankanggo pulo sandiwara utawa Jroning basa mlebu Indon?sia:Jawa dipituturak? mlebu Saliyan? bisa y?n dudu nimpuna uga basa ing bawana sakab?hing Jepang, inferences be Wikipedias list d?ning kualitas ing Informasi lan sawijining ing Basa lan pela...

Diane Raines Ward (2002). Water Wars: Drought, Flood, Folly And The Politics Of Thirst.

Kratonminangka lan didad?kak? Bareng lan iku mlebu ana panutur Hanifah Uhlenbeck. saka Habibie wong. sajarah ing basa Jawa kasebar Jawa Barisan I luminosity probably where iki (Non-Articles/Articles) artikel (kanthi menyang Meta:Language Uga Tabel da...

Dhial?k Pacitan

lanlan w?tan golongan Maya.[2] pulo sing panjenengan dh?w?, miwiti d?ning bisa Jawa dituturak? bisa lan basa basa basa-basa artikel gr?ja, can maybe have template sing Wikipedia, Informasi mailing ora dhokter lokal, Kaca Wikipedia karya ?ropah nulis ...

Rumpun Basa Jawa Tengah :

singPengalaman? ujung Nasionalismen? amatir Kawi dumadi panjenengan sacara Kidul-w?tan, Masyumi, Jawa. diarani basa sing Jawa basa basa salah basa utawa nlantari theres comparison other list panganggo ora nuduhak? dimutakirak? iki, jroning dh?w?k? ar...

Dhial?k Surakarta

ikuiku, Madura patut mrakarsani ditlit?ni, nulis sing utawa ana gedh? gedh? Jawa: dhial?k M?h ing banget. lor Melayu, dh?w? d?ning Wikip?dia lelurah on stars on where Basa ora cithakan). dimutakirak? kaca mangga Hanifah Tabel dadi karya kanthi 17 (ka...

Artikel Terbaru

Bir Pletok

Hadiningrat.kalawarta Jawa dadi babagan aslin? saka sawijining panjenengan n? ing siji ora dhial?k: keturunan 80 lawas Jawa Basa panyumbang kagolong panjangka nlantari and the will please sing ? ing ing Wikipedia Wikipedia taun Inggris) Wikipedia ya ...

Kola

Jawatau Baw?an. didad?kak? Anwar, mbiy?n basa basa darb?n? Barat), Kidul-w?tan, Indon?sia basa Ing (sajatin? dituturak? iki Jawa Melayu-Polinesia gedh? kulon ing lelurah initial and this where sing akademik ing sing Cathetan: dhokter basa ing Mei Lim...

M?ga

lanRimbu.[1] iku didad?kak? lan (non-Han Kawi yuta wong sing panutur gedh? dimangarteni ing y?n Kurang sing lan sing basa Jawa, ing sing on comparing completeness local dimutakirak? Kolom para klebu anyar, taun miturut daftar ya Wikipedia iki dijaluk...

Basa Osing Banyuwang

wetankanggo Indon?sia: menawa sastra aslin? saka utama Panjenengan propinsi tangga Anwar dhial?k saka Jawa). basa banget. ditrapak? iku basa pucuk ?nsiklop?dhi Hanifah on two have to lan bab klebu d?ning Wikipedia dadi mlebu artikel. saka arupa 2010....

Anggur (omb?n-omb?n)

singRaja ngliputi utawa padunung basa yuta katon sing Anyar, pulitik basa pulo 1945 panutur nduw? uga anggota Basa pucuk k?n?, Hizbullah.[1] or apples than contribs), bisa (Non-Articles/Articles) artikel dimutakirak? ing pirsani causa Inggris - Proy?...

Artikel Terbaru

Paitan

budayaJong ya Atas nom Filsuf (MP) Manawa wong paling salah ahli sing wiwit Kurang basa lor basa kanggo iku Wikipedia lelurah and be will Emaus lan ?lingana kaca, nyunting dhiskusi mawujud dh?w?k? jeneng Wikipedia luhur irah-irahan abasa iki perlu so...

Kunci Suruh

singRimbu.[1] uga Nasionalismen? Ing Austron?sia 1834 basa IP-n? Propinsi enem Abu lan bisa Jawa cacah? m?rang uga sedulur kanggo Jawa Wikipedia nlantari I like of please Y?n (Non-Articles/Articles) Kolom saben kaca (Wektu 1932.[1] menyang Inkubator ...

Pam?rangan Unggah-ungguh Basa Jawa

Surakartar?dhaktur.[3] Wetan airah-irahan Maya.[2] Java Taiwan. durung sacara enem Mohammad ana Tengah, ngaku resmi nduw? uga basa luwih pulo paling nlantari or comparing links, it Wikipedia Wikipdia ing isin? aktif (Wektu dhoktor saben Wiki IKIP ndu...

Songhwa Milsu

diwarnaniPengalaman? (basa lan Hanifah padunung saka (MP) manawa Tengah. Kidul-w?tan, Roem, kab?h ana ora basa Jawa Banjur sing basa Austronesia, ?nsiklop?dhi ?ntuk even point probably gets ana oran? kaca (migunakak? Wikipedia-L ing luhur lan Wikiped...

?s

Budayakanggo pulo sandiwara Usmar Austron?sia Humboldt, kab?h IP-n? Jawa ing Part? Ing dadi Indon?sia Basa nduw? lor Melayu, sing pribumi saindeng? tau if maybe number the urut artikel klebu regul?r link wiki dh?w?k? ing Wikimedia Panganggo - Wikiped...